عوامل موثر بر بهبود حافظه
هر شب موقع خواب ، یا هر موقعی از روز که فرصت پیدا می کنید کار های روزانه را به طور منظم وتا حد ممکن به صورت جزئی به خود یاد آوری کنید ویا بر روی کاغذ بنویسید.
اعتماد به حافظه:
به کار انداختن حافظه :
کسانی که از ذهن و حافظه ی خود به طور مستمر استفاده می کنند کمتر از دیگران در معرض فرسایش و ضعف حافظه قرار میگیرند .حافظه اگر مورد استفاده قرار نگیرد ضعیف می شود.همان گونه که اگر اعضای بدن انسان، جنب و جوش و فعالیت نداشته باشد دچار سستی و تنبلی می شوند، حافظه اگر مورد استفاده قرار نگیرد ضعیف می شود. استادانی که پژوهش و مطالعه را کنار نگذاشته اند نسبت به استادانی که دست از تحقیق برداشته اند، از حافظه ی بهتری برخودارند.
بررسی و مرور کار های روزانه:
هر شب موقع خواب ، یا هر موقعی از روز که فرصت پیدا می کنید کار های روزانه را به طور منظم وتا حد ممکن به صورت جزئی به خود یاد آوری کنید ویا بر روی کاغذ بنویسید. این تمرین مغز تان را وادار به فعالیت می کندو در نهایت باعث تقویت حافظه می شود. علاوه بر این یک بار هم کارهای مثبت و موثری انجام دادهاید. و یا اوقاتی را که بیهوده تلف کرده اید یاد آوری کنید و اگر بر نامه ای نامنظمی داشته اید در روز های آینده آن بر نامه را تکرار کنید. در واقع مرور کارهای روزانه علاوه بر تقویت حافظه روند پیشرفت زندگی شما را ترسیم می کند و نقاط ضعف و قوت شما را گوشزد می نماید.
دیدگاهتان را بنویسید